Idemo na teren! Geologija u nastavi geografije (Zagreb i PP Medvednica)

Poziv geografima na jednodnevni terenski seminar u Zagreb i Park prirode Medvednica- Geologija u nastavi geografije

izvor: RGN

izvor: RGN

Poštovane kolegice i kolege geografi,

u organizaciji geografskih društava Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije geografi svih slavonskih županija će organizirati zajednički jednodnevni terenski seminar u u Zagreb i Park prirode Medvednica. Temeljni cilj terenskog seminara je upoznavanje geoloških osobina Medvednice i Hrvatske te spoznavanje važnosti primjene geologije u nastavi geografije. U itineraru terenskog seminara su slijedeći lokaliteti uz stručne vodiče:

a) Geološki institut Zagreb

b) Park prirode Medvednica (Rudnik Zrinski, Medvedgrad)

Terenski seminar bi bio realiziran u subotu 25.listopada 2014.godine. Polazak autobusa za geografe iz Osječko-baranjske županije je u 05.30h, iz Osijeka ispred Elektrotehničke i prometne škole (Osijek, Istarska 3). Geografi iz Virovitičko-podravske županije će se u polasku dogovoriti s voditeljicom ŽSV-a Ljiljanom Štanfelj.

Ukupni troškovi terenskog seminara na bazi 40 putnika su 180 kn (bez ručka). Molimo cijenjene kolege geografe koji se odluče ići na terenski seminar da iznos od 180 kn ponesu sa sobom te da uz to, ukoliko žele, računaju i na iznos za ručak. Zainteresirani za ručak trebaju potvrditi (do 20.10.) na e-mail Ljiljane Štanfelj: ljiljanalily@gmail.com

Kako bi mogli kvalitetno organizirati put MOLIMO SVE KOLEGE KOJI SE ODLUČE IĆI DA SE POTVRDE DO 17.10.2014. (PETAK), na aplikaciji ettaedu. Ukoliko je broj manji od 40 putnika, cijena se povećava zbog manjeg odaziva.

S nadom da ćemo uspješno realizirati ovaj zajednički terenski seminar uz vašu pomoć i suradnju, pozdravljaju vas svi članovi Geografskog društva Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije.

Vinkovci i Osijek, 6.listopada 2014.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s